Всички типове стаи

ЛУКСОЗЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕ

Размер на апартамента: 80 м² Този апартамент разполага с балкон, котлон и тостер.

От 70.00/вечер

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ С ИЗГЛЕД КЪМ БАСЕЙН

Размер на апартамента: 80 m² Този апартамент разполага с телевизор с плосък екран със сателитни канали, кухненски бокс, маса за хранене, климатик и балкон с изглед към басейна. Разполага и с две бани с душ и пералня. Наличен е WiFi.

От 52.00/вечер

ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДЕЛУКС С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕ

Размер на апартамента: 60 m² Отворен към балкон с изглед към морето, този климатизиран апартамент разполага с телевизор с плосък екран, напълно оборудвана кухня и самостоятелна баня с душ. Предлага се безплатен WiFi.

От 48.00/вечер

ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДЕЛУКС С ИЗГЛЕД КЪМ БАСЕЙН

Размер на апартамента: 60 m² Този апартамент разполага с балкон, изглед към басейна, климатик, телевизор с плосък екран със сателитни канали, диван и кухненски бокс с печка, фурна, кухненски прибори, маса за хранене и пералня. Самостоятелната баня е с душ. Предлага се безплатен WiFi.

От 44.00/вечер

ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ С БАЛКОН С ИЗГЛЕД КЪМ БАСЕЙН

Размер на апартамента: 60 m² Този апартамент разполага с балкон с изглед към басейна, климатик, телевизор с плосък екран със сателитни канали, кухненски бокс с кухненски прибори и маса за хранене, диван и баня с душ.

От 36.00/вечер

ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ С БАЛКОН

Размер на апартамента: 60 m² Този апартамент разполага с балкон, климатик, телевизор с плосък екран със сателитни канали, кухненски бокс с кухненски прибори и маса за хранене, диван и баня с душ.

От 32.00/вечер

СТУДИО С БАЛКОН С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕ

Размер на стаята 25 m² Отворено към балкон с изглед към морето, това климатизирано студио разполага с кухненски бокс, телевизор с плосък екран и самостоятелна баня с душ. Предлага се безплатен WiFi.

От 28.00/вечер

СТУДИО С БАЛКОН И ИЗГЛЕД КЪМ БАСЕЙН

Размер на стаята 40 m² Това студио разполага с климатик, балкон с изглед към басейна, телевизор с плосък екран със сателитни канали и кухненски бокс.

От 28.00/вечер

СТУДИО С БАЛКОН

Размер на стаята 40 m² Отворено към балкон, това климатизирано студио включва кухненски бокс, телевизор с плосък екран и самостоятелна баня.

От 26.00/вечер